Moonrise Carcosa

Kevin Tromp Korte film - 2019 - 16 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Een tiener moet het overlijden van zijn moeder zien te verwerken. Ook zijn in zichzelf gekeerde vader heeft moeite met het verlies. Kunnen ze elkaar vinden in hun rouw?

Sinds het overlijden van zijn moeder, onderdrukt Sam (17) zijn emoties. Ook Sams vader lijkt zich voor de pijn én voor zijn zoon te hebben afgesloten. Als Sam op een dag verliefd wordt op de kleurrijke Liv, lijkt dat een eerste lichtpuntje na een deprimerende periode. Maar het is ook een kwestie van tijd voordat de bom barst. Een eenzaam dolende Sam zoekt de kracht om de confrontatie met zijn vader aan te gaan, en zo het verlies van zijn moeder te verwerken.

Credits

Regie Kevin Tromp
Scenario Kevin Tromp
Producent(en) Vareen Rook
Productiebedrijf
Uitvoerend producent(en)
Vareen Rook
Camera
Production Design
Montage
Kevin Tromp
Kostuumontwerp
Sound Design
Kevin Tromp
Geluidsnabewerking
Sergio Malmberg
Set geluid
Emma Korver
Visual Effects
Kai van Blerck
Cast
Productieland(en)
Nederland