Mischa

Remy Kooi Korte film - 2015 - 12 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Jarenlang werd Mischa niet gezien door zijn vader, maar nu hij als een van de eerste Russische kosmonauten de ruimte ingaat zal zijn vader toch wél trots op hem zijn? Drama over de ultieme poging om erkenning te krijgen.

Sovjet-Unie, 1960. Als een van de eerste Russische kosmonauten zal Mischa de ruimte in gelanceerd worden. Tijdens de laatste, beslissende momenten op aarde kijkt de jonge man naar de ene foto die hij bij zich draagt. Hij ziet zichzelf erop staan, als kind, en zijn vader en oudere broer Alexander. Vader heeft alleen maar oog voor Alexander, als altijd. Maar Mischa weet het zeker: vandaag gaat híj zijn vader eindelijk trots maken. Drama over de ultieme poging om erkenning te krijgen.

Credits

Regie Remy Kooi
Scenario Remy Kooi
Producent(en) Guido Franken
Productiebedrijf
Seizure BV
Coproducent(en)
Uitvoerend producent(en)
Camera
Montage
Sound Design
Set geluid
Visual Effects
Muziek
Cast
Distributie
Website
Productieland(en)
Nederland