Mij niet gezien

Mimi Soeteman Korte documentaire - 0 - 25 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Hedendaagse versie van Blind Kind van Johan van der Keuken uit 1964. Documentaire over drie blinde vrienden, opgenomen in een school voor blinde en slechtziende kinderen.

Hedendaagse versie van de documentairefilm Blind Kind van Johan van der Keuken uit 1964. Documentaire over drie blinde vrienden, opgenomen in een kleine school voor blinde en slechtziende kinderen in Amsterdam. De film toont vooral hoe de kinderen met elkaar omgaan en met de wereld waarin ze zich, net als de zienden, onafhankelijk willen bewegen. De speciale geluidsband benadrukt de afhankelijkheid van de kinderen van auditieve indrukken.

Credits

Uitvoerend producent(en) Marlies Staalman
Camera
Montage
Sound Design
Set geluid
Productieland(en)
Nederland