Met jou heb ik geleerd

Wilfred Evers Lange documentaire - 2013 - 70 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Zanger Joris Linssen werd ooit betoverd door de klanken van de Mexicaanse Mariachi. Nu gaat hij terug met zijn band om een ode te brengen aan zijn helden. Een roadmovie over passie voor muziek.

Zanger en presentator Joris Linssen raakte ooit betoverd door de klanken van de Mexicaanse Mariachi. Nu gaat hij met zijn band Caramba terug om een serenade te brengen aan zijn twee grote helden: Armando Manzanero en José Alfredo Jiménez. Een roadmovie over passie voor muziek, ambitie, vertrouwen en vriendschap. Joris Linssen en Caramba brengen hun 'polder Mariachi' terug naar de oorsprong en willen weten of de Mexicanen hun muziek kunnen waarderen.

Credits

Scenario Joris Linssen
Producent(en) Hans Kik
Productiebedrijf
Dijkwerk
Coproducent(en)
Marieke Slinkert
Uitvoerend producent(en)
Marieke Slinkert
Research
Joris Linssen
Camera
Maarten Schellekens
Production Design
Joris Linssen
Marieke Slinkert
Montage
Sound Design
Martijn Beekers
Geluidsnabewerking
Martijn Beekers
Set geluid
Menno van den Berg
Muziek
Website
Productieland(en)
Nederland