Meeting the Other Woman

Marieke Niestadt Korte film - 2019 - 14 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Een uur voordat ze zal worden geëxecuteerd voor de moord op haar minnaar, krijgt een vrouw bezoek van zijn rouwende weduwe - die antwoorden wil op vragen over haar leven met haar man.

In een Amerikaanse cel zit Kimberly te wachten op haar executie. Ze kreeg de doodstraf voor de moord op haar minnaar. Dan krijgt ze bezoek van zijn weduwe Joan, die erbij was toen hij door Kimberly werd doodgeschoten - en tot dat moment niet wist dat er een andere vrouw in zijn leven was. De schokkende gebeurtenis liet een groot aantal vragen over Joans leven met haar man onbeantwoord. In een rechtstreekse confrontatie probeert zij voor de laatste keer antwoorden te krijgen over haar liefde voor en leven met haar man.

Credits

Scenario David Lambertson
Producent(en) Marieke Niestadt
Productiebedrijf
Coproducent(en)
Ellen Utrecht
Uitvoerend producent(en)
Anthony Boerma
Ellen Utrecht
Coproductiebedrijf
Midnight Pictures
Camera
Bryan Koss
Production Design
Paula Loos
Montage
Sound Design
Geluidsnabewerking
Muziek
Fred Coury
Cast
Lisa Rene
Lotte Verbeek
Amy Motta
Productieland(en)
Nederland