Meet Me in Venice

Eddy Terstall Speelfilm - 2015 - 92 min.
Alle leeftijden

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Toen Liza drie was verdween haar vader. Nu ze volwassen is nodigt hij haar onverwacht uit voor een hereniging die ingewikkelder blijkt dan verwacht. Een roadmovie vol tegenstrijdige gevoelens.

Liza heeft haar vader nooit gekend. Hij liep weg toen ze drie was en reist sindsdien als muzikant de wereld over. Nu Liza volwassen is nodigt hij haar plots uit om hem in Venetië te ontmoeten en samen naar Istanbul te reizen. Het smeden van de vader-dochterband blijkt echter ingewikkelder dan gedacht. Uiteindelijk komt de ware reden van de hereniging aan het licht. Een roadmovie vol tegenstrijdige gevoelens, doorsneden met beelden van de in Nederland teruggekeerde Liza die haar ervaring toevertrouwt aan een video, bestemd voor haar nu nog jonge zoontje.

Credits

Productiebedrijf
Uitvoerend producent(en)
Camera
Montage
Sound Design
Geluidsnabewerking
Set geluid
Muziek
Cast
Distributie
Website
Productieland(en)
Nederland