Meester Kikker

Anna van der Heide Speelfilm - 2016 - 90 min.
Vanaf 6 jaar
Angst

Andere prijzen

Gouden Film (100.000 bezoekers speelfilm)

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Als de meester van Sita aan kikkers denkt, gebeurt er iets geks: hij wordt er zelf een. Dat zorgt natuurlijk voor heel wat problemen. Avontuurlijke familiefilm naar het boek van Paul van Loon.

Als de meester van Sita aan kikkers denkt, gebeurt er iets geks: hij wordt er zelf een. Pas als hij een vlieg eet wordt hij weer normaal. Dat zorgt natuurlijk voor problemen. Op een dag komt hij kletsnat en bang op school met zijn haar vol kroos. Hij is aangevallen door een ooievaar. En dat is nog niet alles, het schoolhoofd heeft een uitgesproken hekel aan kikkers en is juist dol op ooievaars. Gelukkig weet Sita de meester te helpen. Zelf kan ze ook wel een vriend gebruiken. Avontuurlijke familiefilm naar het boek van Paul van Loon.

Credits

Scenario Mieke de Jong
Producent(en) Burny Bos
Productiebedrijf
Coproducent(en)
Uitvoerend producent(en)
Coproductiebedrijf
Camera
Production Design
Montage
Kostuumontwerp
Sound Design
Geluidsnabewerking
Set geluid
Visual Effects
Muziek
Cast
Omroep
Distributie
Still fotografie
Website
Productieland(en)
Nederland