&ME

Norbert ter Hall Speelfilm - 2013 - 90 min.

Gouden Kalf-winnaar

Beste Camera Richard van Oosterhout, NSC

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Romantische komedie over drie Europeanen die in Brussel werken. Het trio vindt elkaar in de behoefte aan wezenlijk contact en liefde. Maar persoonlijke omstandigheden maken hun relatie complex.

Elke maand verhuist het Europees Parlement van Brussel naar Straatsburg en weer terug. Drie eenlingen uit verschillende landen werken ieder binnen een onderdeel van die Europese, politieke smeltkroes. Ze vinden elkaar in hun eenzaamheid en de behoefte aan wezenlijk contact, liefde en geluk. Maar seksuele voorkeuren en andere persoonlijke omstandigheden maken hun relaties behoorlijk complex. Romantische komedie tegen de achtergrond van het intensieve streven naar Europese eenheid.

Credits

Scenario Norbert ter Hall
Oscar van den Boogaard
Producent(en) Petra Goedings
Productiebedrijf
Coproducent(en)
Uitvoerend producent(en)
José van Doorn
Camera
Production Design
Pepijn van Looy
Montage
Isabel Meier
Sound Design
Peter Rosner
Muziek
Cast
Omroep
Distributie
Website
Productieland(en)
Nederland