Love Is Thicker than Water

Ate de Jong, Emily Harris Speelfilm - 2016 - 104 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Romantisch drama waarin geliefden uit twee totaal verschillende nesten aan zichzelf en hun beider families moeten bewijzen dat ze werkelijk voor elkaar bestemd zijn.

Vida stamt uit een gefortuneerde Joodse familie uit Londen. Fietskoerier Arthur werd geboren in een arbeidersfamilie uit een mijnstadje in Wales. Ondanks hun verschillende afkomsten worden de twee stapelverliefd. Hun relatie wordt echter zwaar op de proef gesteld als beide families elkaar voor het eerst ontmoeten. Horen deze geliefden wel écht bij elkaar? Romantisch drama met animatiescènes, over de liefde en de enorme kracht die nodig is om sterke familiebanden te overtroeven.


Credits

Scenario Ate de Jong
Producent(en) Ate de Jong
Productiebedrijf
Mulholland Pictures
Barnsbury Pictures Ltd
Uitvoerend producent(en)
Lara Doree
Camera
Zoran Veljkovic SAS
Production Design
Charlotte Pearson
Montage
Antonio Ribeiro
Kostuumontwerp
Sam Perry
Sound Design
Rob Prynne
Geluidsnabewerking
Markus Moll
Muziek
Cast
Animatie
Website
Productieland(en)
Groot-Brittannië