Lotte's Gaze

Lotte Heerkens Korte documentaire - 2015 - 16 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Persoonlijke documentaire waarin Lotte zich afvraagt wie ze is als mens - en waarom ze zo is. Werd ze geboren met haar karaktertrekken, of werd ze vooral gevormd door haar specifieke levenservaringen?

Persoonlijke documentaire waarin regisseur Lotte Heerkens zich afvraagt wie ze is als mens - en waarom ze zo is. Werd ze geboren met haar karaktertrekken, of werd ze vooral gevormd door haar specifieke levenservaringen? Is ze altijd al die huismus én nomade geweest, of is deze tweezijdigheid ontstaan in haar jeugd? Met behulp van homevideo's, interviews en eigen materiaal onderzoekt ze haar verleden, heden en de toekomst.

Credits

Producent(en) Lotte Heerkens
Productiebedrijf Toneelschool Maastricht
Research
Camera
Montage
Productieland(en)
Nederland