Lost

Willem van de Sande Bakhuyzen Korte film - 2001 - 27 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Korte dansfilm met dansers van het Scapino Ballet Rotterdam waarin een jonge vrouw door Rotterdam loopt. De geluiden van de levende stad vormen een ritme waarop zij danst.

Een jonge vrouw loopt door Rotterdam. De geluiden van de levende stad vormen een ritme, waarop op onverwachte momenten, vanuit alledaagse handelingen, wordt gedanst. De vrouw registreert en laat zich soms, met een achteloze vanzelfsprekendheid, meevoeren in een dansscène, om erna haar door ondefinieerbare verlangen gedreven dwaaltocht voort te zetten. Dansfilm met dansers van het Scapino Ballet Rotterdam.

Credits

Producent(en) Frank de Jonge
Piet Erkelens
Productiebedrijf
Uitvoerend producent(en)
Camera
Production Design
Montage
Cast
Omroep
Distributie
Productieland(en)
Nederland