Los

Jan Verheyen Speelfilm - 2008 - 100 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Tom, een jonge, progressieve journalist, wil settelen met zijn vriendin, maar net dan kruist de beeldschone asielzoekster Nadia zijn pad. Op de krant vindt hij ook al geen evenwicht.

Tom, een jonge, progressieve journalist, wil settelen met zijn vriendin, maar net dan kruist de beeldschone asielzoekster Nadia zijn pad. Op de krant vindt hij ook al geen evenwicht, want daar botsen zijn hooggestemde idealen over de journalistiek meer en meer met de realiteit van een krant die goed moet verkopen. Houdt zijn progressieve wereldbeeld stand of wordt Tom even bitter als zijn verzuurde grootvader? Hijzelf geeft regelmatig commentaar.

Credits

Scenario Bram Renders
Producent(en) Peter Bouckaert
Erwin Provoost