Living Together Apart

Corrine Bot Korte film - 2008 - 3 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Een jongen met kort haar smeert een boterham. Aan de andere kant van de tafel eet een op hem gelijkend meisje haar ontbijt. Ze zeggen geen woord tegen elkaar. De twee blijken één en dezelfde persoon.

Een jongen met kort haar smeert een boterham. Hij is slechts half in het kader. Het beeld is zwart-wit, op de achtergrond is niets te zien. Aan de andere kant van de tafel eet een op hem gelijkend meisje ook haar ontbijt. Ze zeggen geen woord tegen elkaar. Zitten slechts tegenover elkaar aan die tafel. De twee blijken één en dezelfde persoon, die zich in het midden voelt tussen jongen of meisje zijn.

Credits

Scenario Corrine Bot
Producent(en) Corrine Bot
Camera
Production Design
Montage
Geluidsnabewerking
Set geluid
Cast
Distributie
Productieland(en)
Nederland