Little Quentin

Albert 't Hooft, Paco Vink Korte film - 2010 - 10 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Een groot roze konijn probeert met vrienden Jack, Clown en Astronaut de moord op een paaldanseres te verhullen. De animatie in film noir-stijl met hilarisch einde toont dat moord geen kinderspel is.

Humoristische film noir in animatie met thrillerachtige sfeer en een verrassend einde. Er is een moord gepleegd en het lijk moet weggewerkt worden. De dader, een groot roze konijn, heeft met zijn vrienden Jack en Clown een afspraak met Astronaut om de vermoorde paaldanseres te begraven. Als hun plan lijkt te slagen draaien de rollen opeens om. Bunny zal zijn straf niet ontlopen. Moord is geen kinderspel!

Credits

Productiebedrijf
Sound Design
Jeroen Nadorp
Ronald Nadorp
Geluidsnabewerking
Jeroen Nadorp
Ronald Nadorp
Muziek
Distributie
Productieland(en)
Nederland