Life's a Hideout

Jan Willem van Dam Korte documentaire - 2014 - 59 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Documentaire in de vorm van een artistieke roadmovie over een 50-jarige kunstenaar die in Latijns-Amerika op zoek gaat naar zijn adoptievader. De reis voert hem langs een aantal excentrieke familieleden.

Een 50-jarige wannabe kunstenaar onderneemt een reis door Latijns-Amerika, op zoek naar zijn adoptievader. De weg voert hem langs allerhande excentrieke familieleden, onder wie een oom die dierenmoordenaar is, een stiefbroer met een levenslange gevangenisstraf en een lief, Indiaas nichtje. De in de vorm van een artistieke roadmovie gegoten documentaire laat zien dat je zonder familie nergens bent, ook al is die nog zo opmerkelijk. Maar mocht je uiteindelijk helemaal zonder komen te zitten, dan biedt kunst altijd nog troost - of toch niet?

Credits

Productiebedrijf
Geen Dank producties
Camera
Montage
Sound Design
Geluidsnabewerking
Set geluid
Wolf Steinski
Muziek
Cast
Productieland(en)
Nederland