Life of Lights

Sven Stroomberg Korte film - 2014 - 5 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Een aandoenlijk roze wezentje, ontstaan uit een reactie van vuilnis en chemisch afval, is in nachtelijk Amsterdam op zoek naar liefde en licht. Met zijn grote blauwe ogen valt hij voor een robotje in nood.

Een aandoenlijk roze wezentje, ontstaan uit een reactie van vuilnis en chemisch afval, is in nachtelijk Amsterdam op zoek naar liefde, genegenheid en licht. Hoewel deze animatie is gemaakt met moderne technieken en zich afspeelt in hedendaags Amsterdam, doet het figuurtje met zijn grote blauwe ogen en expressieve lichaamstaal denken aan het spel van de filmdiva's uit de zwijgende periode van de vorige eeuw.

Credits

Scenario Sven Stroomberg
Producent(en) Sven Stroomberg
Productiebedrijf
Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Stroomberg-productions
Camera
Montage
Sound Design
Visual Effects
Muziek
Still fotografie
Animatie
Website
Productieland(en)
Nederland