Levenslang en gelukkig

Jamille van Wijngaarden Korte film - 2014 - 25 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

In een dorp waar mensen en sprookjesfiguren wonen zijn zes van de zeven geitjes vermoord. Een ambitieuze rechercheur wordt naar het dorp Bestwil gestuurd om de moord te onderzoeken.

In een dorpje waar mensen en sprookjesfiguren wonen is een verschrikkelijke moord gepleegd. Zes geitjes zijn vermoord, alleen het zevende geitje wist te ontkomen. Een ambitieuze rechercheur wordt naar het dorp Bestwil gestuurd om de moord te onderzoeken. Maar niemand zit op zijn komst te wachten. De door het dorp aangewezen dader, de Grote Boze Wolf, is namelijk al gepakt. Toch klopt er iets niet.

Credits

Scenario Kasper van Beek
Producent(en) Nanda van Aalst
Wibout Warnaar
Productiebedrijf
Camera
Production Design
Montage
Nick Rozenberg
Sound Design
Freek Huijs
Geluidsnabewerking
Freek Huijs
Set geluid
Django Kroon
Tijn Hazen
Visual Effects
Muziek
Cast
Omroep
Website
Productieland(en)
Nederland