Laxmi Calling Ling

Rishi Chamman Korte film - 2010 - 17 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

De Chinese Ling lijdt aan een extreme vorm van straatvrees. De enige met wie ze contact heeft is een demente vrouw die denkt dat ze haar dochter is. Als zij niet meer belt, moet Ling naar haar op zoek.

De Chinese Ling lijdt aan een extreme vorm van straatvrees. Ze heeft haar leven zo ingericht dat ze nooit iemand hoeft te zien. De gordijnen zijn altijd dicht, ze kijkt voortdurend Chinese televisie en eet alleen noedels. Opeens krijgt ze 's ochtends vroeg telefoontjes van een demente, Indiase vrouw die denkt dat ze haar dochter is. Onder haar invloed doorbreekt Ling haar leefpatroon. Als zij niet meer belt, moet Ling naar haar op zoek.

Credits

Scenario Rishi Chamman
Producent(en) Rishi Chamman
Productiebedrijf
Rianne Poodt & Zoe de Wilde
Insp!re Films
Uitvoerend producent(en)
Camera
Ricky Cramer
Production Design
Sharla Sookha
Montage
Andy Susumu Los
Rinku Kalsy
Sound Design
Geluidsnabewerking
Set geluid
Gökhan Ceylan
Luuk Hoogstraten
Muziek
Cast
Productieland(en)
Nederland