Kort! - Zwanger

Mascha Halberstad Korte film - 2015 - 7 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Vrolijke poppenanimatie over student Tyn die tot een verontrustende ontdekking komt als hij baldadig over de zwangerschapstest van zijn huisgenote plast.

Als student Tyn baldadig over de zwangerschapstest van zijn huisgenote plast als wraak voor een pesterij, komt hij tot een verontrustende ontdekking: hij is zwanger. Voordat hij het weet staat hij ontroerd in een babywinkel met een rompertje met de tekst I Love Dad erop in zijn handen, en niet veel later begint zijn lichaam allerlei vreemde verschijnselen te vertonen. Wat nu? Vrolijke, muzikale poppenanimatie waarin het ruige studentenleven van de protagonist botst met de zoete babywereld.

Credits

Scenario Maarten Lebens
Producent(en) Marleen Slot
Productiebedrijf
Coproducent(en)
Camera
Production Design
Mascha Halberstad
Lorenzo Adamson
Sebastian Doermann
Montage
Sound Design
Muziek
Cast
Omroep
Animatie
Productieland(en)
Nederland