Kort! - Tussen man en vrouw

Martijn Maria Smits Korte film - 2016 - 10 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Ongemakkelijke en ontroerende momenten tijdens een huwelijksfeest, waar twee ex-geliefden noodgedwongen de avond samen doorbrengen. De oude liefde blijkt nog aanwezig, maar oude wonden ook.

Ongemakkelijke en ontroerende momenten tijdens een huwelijksfeest waar twee ex-geliefden noodgedwongen de avond samen doorbrengen. Terwijl de drank rijkelijk vloeit en er om hen heen uitzinnig wordt gezweet en gedanst op foute muziek, zoekt hij toenadering. De aanvankelijke kilte tussen het voormalige koppel is extra pijnlijk door de uitbundige vrolijkheid en het prille geluk om hen heen. Toch blijkt hun oude liefde nog steeds aanwezig, hoewel ook de oude wonden niet volledig blijken te zijn geheeld.

Credits

Productiebedrijf
Uitvoerend producent(en)
Camera
Production Design
Montage
Kostuumontwerp
Sound Design
Geluidsnabewerking
Set geluid
Cast
Omroep
Still fotografie
Productieland(en)
Nederland