Kort! - Show Me Love

Peter Hoogendoorn Korte film - 2012 - 11 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Een net weggelopen meisje observeert haar bezorgde ouders vanuit het parkje aan de overkant. Wat begint als een wrede pubergril eindigt als het bewijs van de liefde waaraan ze twijfelde.


Na een hevige ruzie met haar ouders loopt Alize weg. Voor de nacht verstopt ze zich op het kleine parkeerplaatsje voor haar huis. Ze observeert haar ouders die denken dat hun dochter vermist is en zich de meest heftige scenario’s voorstellen. Alize blijft gebiologeerd toekijken hoe haar ouders bezorgd zijn, in paniek raken, zich machteloos voelen. Als ze ondanks hun verdriet als vanouds met elkaar gaan kibbelen, beseft Alize wat ze mist.

Credits

Producent(en) Keren Cogan Galjé
Productiebedrijf
Keren Cogan Films
Phanta Film
Coproducent(en)
Uitvoerend producent(en)
Keren Cogan Galjé
Camera
Production Design
Montage
Sound Design
Geluidsnabewerking
Set geluid
Muziek
Cast
Omroep
Productieland(en)
Nederland