Kort Rotterdams - Woman

Kim Engelen Korte film - 2008 - 7 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Wat wil de vrouw? Wat voelt de vrouw? Wat beweegt de vrouw? Drie momentopnames van drie vrouwen in drie verschillende levensfases zoeken naar het antwoord, vervat in suggestieve beeldtaal.

Wat wil de vrouw? Wat voelt de vrouw? Wat beweegt de vrouw? Drie momentopnames van drie vrouwen in drie verschillende levensfases zoeken naar het antwoord, vervat in suggestieve beeldtaal. We zien een vrouw in een baggerhaven, een vrouw op een stoel in een hangar en een vrouw in bed en bad. Een compromisloze hunkering naar liefde verenigt hen. Er komt geen man in beeld; zijn afwezigheid is tastbaar.

Credits

Scenario Kim Engelen
Producent(en) Caty Palmen
Productiebedrijf
Uitvoerend producent(en)
Janneke Geertsma
Camera
Production Design
Montage
Paul Tekenbroek
Sound Design
Geluidsnabewerking
Set geluid
Kees van der Knaap
Albert Kromwijk
Muziek
Cast
Distributie
Productieland(en)
Nederland