Kort Rotterdams - Temper! Temper!

Frank Lammers Korte film - 1998 - 8 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Tegen sluitingstijd krijgt een verkoopster in een avondwinkel op de valreep nog twee besluiteloze klanten, een duistere figuur in motorpak en een verpleegster met nachtdienst

Tegen sluitingstijd krijgt een verkoopster in een avondwinkel op de valreep nog twee besluiteloze klanten, een duistere figuur in motorpak en een verpleegster met nachtdienst. Als zij een pistool ontdekt in de broekriem van de andere klant, twijfelt ze geen seconde en slaat ze hem kordaat neer. De film maakt deel uit van Kort Rotterdams, een vijfdelige serie korte films waarin typische Rotterdamse elementen centraal staan.

Credits

Productiebedrijf
martje witzel
Camera
Production Design
Montage
Frank Lammers
Rick Vermeulen
Mixage
Jan van Sandwijk
Set geluid
Muziek
Cast
Distributie
Productieland(en)
Nederland