Kort Rotterdams - Circus

Ruben Broekhuis Korte film - 2009 - 7 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Een vriendelijke jongen overwint een persoonlijk conflict door zich positief te laten beïnvloeden door de mensen die hij in zijn omgeving tegenkomt als hij drie buurtgenoten ontvlucht.

Een vriendelijk uitziende jongen voelt zich bedreigd door drie buurtgenoten. Terwijl hij hen ontvlucht, ontdekt hij in de straten van Rotterdam vele creatievelingen. Het circus van de stad bevat acrobaten, turners en andere straatkunstenaars. Hij wordt aangestoken door hun positieve bewegingen en besluit zijn buurtgenoten niet langer de kans te geven hem in zijn vrijheid te beperken.

Credits

Scenario Ruben Broekhuis
Producent(en) Nico de Haan
Herman Slagter
Productiebedrijf
Riverpark Film
Doenk
Camera
Floris van der Lee
Production Design
Doreen van der Meer
Vladi Rapaport
Montage
Sound Design
Mark van der Male
Ronnie van Overveld
Visual Effects
Muziek
Cast
Productieland(en)
Nederland