Kort! - P

Aaron Rookus Korte film - 2014 - 10 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Een noodstop op een parkeerplaats in Duitsland leidt ertoe dat de explosieve mix van overspel, puberhormonen en woede in de camper van een ‘doorsnee’ Hollands gezin een heel andere finale krijgt dan verwacht.

Als een Hollands gezin op de terugweg van een vakantie in Duitsland een parkeerplaats opzoekt, is het inmiddels duidelijk dat dit waarschijnlijk hun laatste reis samen is. Maar dan grijpen een echtelijke crisis, hitte, rusteloze hormonen en onderdrukte frustratie op onverwachte wijze op elkaar in. Ingehouden en broeierig, maar ook ontregelend en recht voor zijn raap komt deze familieschets, met een hilarische bijrol voor de Polizei, tot een verrassend einde.

Credits

Scenario Saskia Diesing
Producent(en) Maarten van der Ven
Productiebedrijf
Camera
Production Design
Montage
Sound Design
Geluidsnabewerking
Set geluid
Visual Effects
Cast
Omroep
Productieland(en)
Nederland