Kort! - Over vis & revolutie

Margien Rogaar Korte film - 2008 - 11 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Een gepensioneerde vrachtwagenchauffeur vult zijn rustige dagen met sportvissen, terwijl zijn vrouw hem gezelschap houdt. Dan komt een groep brutale Polen op zijn stek enorme vissen vangen én opeten!

Een gepensioneerde vrachtwagenchauffeur zit te vissen. Hij vangt een klein visje, dat hij terugwerpt. 'Heb je vanavond zin in boontjes?' vraagt zijn vrouw van achter haar kruiswoordpuzzel. Bij vertrek blijkt een stel Polen naast hen reusachtige vissen te vangen. En ze op te eten. De vrouw is verontwaardigd, maar de man is nieuwsgierig naar de brutale groep. 'Waarom vangen zij wél van die grote?' Hij trekt z'n kaplaarzen aan en gaat op onderzoek.

Credits

Productiebedrijf
Uitvoerend producent(en)
Kim Klaase
Camera
Production Design
Montage
Sound Design
Geluidsnabewerking
Muziek
Cast
Omroep
Distributie
Productieland(en)
Nederland