Kort! - Mowgli en Fidel

Janneke van Heesch Korte film - 2010 - 10 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Het stel Mowgli en Fidel staan op het punt op wereldreis te gaan wanneer Fidel wordt overvallen door grote twijfels over het vertrek.

Mowgli en Fidel staan op het punt op wereldreis te gaan. Een grote gebeurtenis, die Fidel tot nadenken stemt over wat hij eigenlijk wil. De film toont hoe het naderende vertrek uitwerkt op de beide mannen en hun relatie: Mowgli kan niet wachten weg te gaan en Fidel probeert op alle mogelijke manieren de reis uit te stellen - allengs blijkt dat de zorgen voor de kat die achterblijft slechts ten dele de reden vormen van zijn groeiende tegenzin.

Credits

Scenario Desiree Duwel
Producent(en) Floor Onrust
Productiebedrijf
Uitvoerend producent(en)
Eva Rouwenhorst
Camera
Production Design
Dewi van den Heuvel
Montage
Sound Design
Geluidsnabewerking
Set geluid
Leo Franssen
Jan Nieuwenhuijs
Muziek
Cast
Omroep
Productieland(en)
Nederland