Kort! - Man in pak

Anna van der Heide Korte film - 2012 - 10 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Een drukbezette moeder wordt tijdens een uitje naar een pretpark overvallen door eenzaamheid. Op zoek naar warmte en geborgenheid zet ze haar man, maar ook haar gezonde verstand aan de kant.

Licht-absurdistisch verhaal over een drukbezette, werkende moeder die er alleen voor staat als haar man het familie-uitje blijkt te zijn vergeten. Gestresst arriveert ze met haar kinderen in het pretpark, waar ze tot haar ergernis wordt omringd door allerlei van geluk stralende families. Een gevoel van eenzaamheid overvalt haar. In haar zoektocht naar warmte en geborgenheid zet ze niet alleen haar echtgenoot, maar ook haar gezonde verstand aan de kant.

Credits

Productiebedrijf
Uitvoerend producent(en)
Camera
Production Design
Montage
Sound Design
Geluidsnabewerking
Set geluid
Visual Effects
HecticprojeX (AVP)
Muziek
Cast
Omroep
Productieland(en)
Nederland