Kort! - Leeg

Flynn von Kleist Korte film - 2014 - 10 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Rein is een stugge, doorgewinterde visser. Als een jonge collega Job voor het eerst mee aan boord komt, worden jarenlang zorgvuldig onderdrukte gevoelens in Rein wakker. Gevangen door de kotter kan Rein zichzelf niet langer ontvluchten en komt het tot een uitbarsting.

Vrijwel woordeloos groot drama, klein verteld. De gevoelswereld van de stugge, doorgewinterde visser Rein raakt in de war als op de vissersboot waarop hij werkt een nieuwe collega meevaart. De nietsvermoedende jonge Job maakt jarenlang zorgvuldig onderdrukte gevoelens in hem wakker. Gevangen op de kotter kan Rein zichzelf niet langer ontvluchten en komt het tot een uitbarsting.

Credits

Camera
Production Design
Montage
Geluidsnabewerking
Set geluid
Muziek
Cast
Omroep
Website
Productieland(en)
Nederland