Kort! - Koest

Simone van Dusseldorp Korte film - 2007 - 10 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Een eenzaam jongetje sluit vriendschap met een hond en blaft vervolgens de hele dag door. Zijn vader vindt een creatieve oplossing om weer contact met hem te maken.

Kleuter Dédé is eenzaam op school en valt amper op in het drukke gezin, waar luidruchtige baby's de dienst uitmaken. Als hij vriendschap sluit met een hond, voelt hij zich begrepen. Vanaf dat moment blaft hij de hele dag. Niemand snapt waarom. Zijn vader vindt na enige tijd een creatieve manier om contact te maken met zijn zoon. Net als in Diep en Subiet! wordt klein menselijk leed door Van Dusseldorp respectvol en met weinig woorden in beeld gebracht. Onderdeel van Kort!

Credits

Productiebedrijf
Uitvoerend producent(en)
Camera
Production Design
Montage
Sound Design
Set geluid
Cast
Omroep
Productieland(en)
Nederland