Kort! - Klein

Sanne Vogel Korte film - 2011 - 7 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Tedere verkenning van ontluikende seksualiteit bij twaalfjarig meisje, dat in meerdere opzichten nog klein is en zich dat tijdens haar eerste massage in een beautyfarm ook realiseert.

Tedere verkenning van ontluikende seksualiteit bij twaalfjarig meisje, dat in meerdere opzichten nog klein is. Ze realiseert zich dat, als ze voor het eerst in haar leven door vreemde mannenhanden wordt aangeraakt tijdens een massage in een beautyfarm. Schuchter houdt ze haar badpakje aan op de massagetafel. De camera volgt deze eerste ervaring op weg naar seksuele volwassenheid. Via haar gezichtsuitdrukkingen in het gat van de tafel en via de voorzichtige handen van de masseur.

Credits

Productiebedrijf
Uitvoerend producent(en)
Vera Jennes
Camera
Production Design
Paula Loos
Montage
Sound Design
Geluidsnabewerking
Set geluid
Muziek
Cast
Omroep
Productieland(en)
Nederland