Kort! - Heen en weer dag

Mirjam de With Korte film - 2010 - 10 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Als mama met haar nieuwe vriend haar spullen op komt halen blijft papa koppig in de tuin zitten. De achtjarige Linus is de enige die alles ziet. Groot drama, gevangen in kleine details.

De zon schijnt, maar een vrolijke dag is het niet. De achtjarige Linus ziet het allemaal gebeuren. Mama komt met haar nare nieuwe vriend haar spullen weghalen. Papa zit treurig in de tuin, terwijl buurman over de heg gluurt. Zelfs een pizza is niet leuk meer. Nog heel even is het vertrouwde gevoel van vroeger per ongeluk terug, en dan is het voorbij. Groot drama, gevangen in kleine details.

Credits

Scenario Martine Nijhoff
Stefan Boonen
Producent(en) Floor Onrust
Productiebedrijf
Uitvoerend producent(en)
Eva Rouwenhorst
Camera
Gerko Jonker
Production Design
Montage
Sound Design
Geluidsnabewerking
Set geluid
Muziek
Cast
Omroep
Productieland(en)
Nederland