Kort! - Gamechanger

Christian van Duuren Korte film - 2016 - 10 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Op weg naar weer een buitenlandse oorlogsmissie raakt Max verstrikt in een spelletje met de buurjongens. Gaandeweg verliest Max de realiteit uit het oog en verliezen de angstige broertjes hun onschuld.

Als de dertigjarige Max, op weg naar weer een buitenlandse uitzending, verstrikt raakt in een onschuldig spelletje ‘oorlogje’ met de buurjongens, verliest hij de grip op de realiteit. Het heden van zijn bosrijke woonomgeving en het verleden in het veld verworden tot een beklemmende knoop. De toenemende angst van de twee jochies ziet hij niet meer. Hoewel deze stoere, volwassen man behoorlijk rücksichtslos de onschuld van twee kinderen wegneemt, is ook zijn pijn sterk voelbaar.

Credits

Productiebedrijf
Uitvoerend producent(en)
Camera
Production Design
Montage
Kostuumontwerp
Sound Design
Geluidsnabewerking
Set geluid
Sander Schreuders
Muziek
Cast
Omroep
Productieland(en)
Nederland