Kort! - Der Kaiser

Eché Janga Korte film - 2014 - 10 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

De jonge Kai ziet na jaren zijn vader weer terug. Wanneer deze uit de gevangenis wordt ontslagen, kunnen ze de verloren tijd niet inhalen, maar ze kunnen wel schoorvoetend opnieuw beginnen.

Wanneer de kleine Kai zijn vader thuis ziet komen na een gevangenisstraf van vijf jaar, ontmoet hij de belangrijkste man in zijn leven. Maar veel herinneringen heeft hij niet meer aan hem. Zich verschuilend achter een masker laat hij hem en de wereld eromheen slechts gedoseerd toe. Geleidelijk aan wint de behoefte aan vaderliefde het van de verwarring over wie zijn vader is en waarom hij weg was. Een grote hereniging in een kleine film.

Credits

Scenario Sammy Reynaert
Producent(en) Derk-Jan Warrink
Productiebedrijf
Uitvoerend producent(en)
Camera
Tibor Dingelstad
Production Design
Montage
Pelle Asselbergs
Sound Design
Geluidsnabewerking
Set geluid
Muziek
Cast
Omroep
Productieland(en)
Nederland