Kort! - Broer

sacha polak Korte film - 2011 - 10 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Lauren (11) blijft met haar broer Wout (16) en zus Marit (14) een weekend thuis zonder ouders. Dan ontdekt ze dat Wout en Marit in een magische wereld verkeren die nog gesloten is voor de benjamin.

De elfjarige Lauren past samen met haar grote broer Wout en zus Marit op het huis wanneer hun ouders een weekendje weg zijn. Lauren kijkt enorm op tegen haar al zestienjarige broer, die, net als de veertienjarige Marit in een magische wereld lijkt te verkeren die voor Lauren nog onbekend terrein is. Laurens stille bewondering en haar gevoel van buitengesloten worden strijden om voorrang.

Credits

Scenario Gerry de Hoogh
Producent(en) Marleen Slot
Productiebedrijf
Camera
Ruben Impens
Production Design
Montage
Sound Design
Set geluid
Muziek
Cast
Omroep
Productieland(en)
Nederland