Kort! - All Inclusive

Billy Pols Korte film - 2011 - 10 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Misdaadkomedie in negen minuten over twee Hollandse jongens die hun vakantiegeluk eens in een Oost-Europees land beproeven en verheugd een koele schoonheid volgen.

Deze ultrakorte misdaadkomedie stevent vanaf het openingsshot vol genoegen af op een unhappy end. Twee Hollandse sukkels melden zich in een Oost-Europees land om daar eens hun vakantiegeluk te beproeven. Na de norse douanebeambte in grijs uniform wacht hen een buitenkansje. Een zwijgzame, koele schoonheid wacht op iemand met het bordje ‘Mr. Peterson’. Verheugd stappen Peter en Sjon bij haar in de auto. Alles was toch ‘geheel verzorgd’?


Credits

Regie Billy Pols
Scenario Luuk Frank van Heerde
Martijn Hullegie
Productiebedrijf
Hazazah Pictures
Orange Film
Coproducent(en)
Uitvoerend producent(en)
Liedewij Theisens
Camera
Production Design
Audrius Pukšta
Montage
Sound Design
Geluidsnabewerking
Set geluid
Marius Blažys
Visual Effects
Romanas Zdanavicius
Muziek
Cast
Omroep
Distributie
Website
Productieland(en)
Nederland