Klem

Mathijs Geijskes Korte film - 2015 - 11 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Drama met komische elementen waarin een relatie tot het uiterste op de proef wordt gesteld. Een echtpaar zit na een ongeluk samen vast in hun auto langs de kant van een afgelegen weg. Waar blijft die hulp?

Een getrouwd stel van middelbare leeftijd hangt ondersteboven in hun gecrashte auto langs de kant van een afgelegen, idyllisch weggetje. De vrouw weet zich met moeite te bevrijden uit het wrak, maar het been van haar echtgenoot zit moervast. Ondertussen lijkt het er niet op dat hulp onderweg is. In deze benarde situatie blijkt al snel dat hun relatie de nodige slijtageplekken vertoont. Drama met komische elementen, waarin een relatie, op één locatie, tot het uiterste op de proef wordt gesteld.

Credits

Scenario Jelle van der Schaaf
Producent(en) Ralf Verbeek
Productiebedrijf
Ralf Film
Coproducent(en)
Uitvoerend producent(en)
Camera
Montage
Ralf Verbeek
Sound Design
Geluidsnabewerking
Set geluid
Steven van Dijk
Visual Effects
Lodewijk van Olffen
Muziek
Cast
Animatie
Website
Productieland(en)
Nederland