Ken van der Sar - The Art of Flying

Johan Kramer Korte film - 2011 - 9 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Ken wil graag vliegen. Vliegen als de beste keeper ter wereld. Daarom belt hij een beroemde keeper op. Een vermakelijk sprookje dat uitkomt, gefilmd in de korrelige kleuren van een amateur-smalfilm.

Ken is een jongetje met flapoortjes dat graag zou willen vliegen. Als zijn oom hem een foto geeft van een keeper van Manchester United besluit hij ook keeper te worden. Later herkent Ken de keeper als Alex Stepney. Hij neemt contact met hem op. Alex adviseert hem naar Edwin van der Sar te gaan, de huidige keeper van Man United. En dan gebeurt er een wonder. Het vermakelijke avontuur van Ken wordt in voice-over verteld en gefilmd in de korrelige uitgebeten kleuren van een amateur-smalfilm.

Credits

Scenario Johan Kramer
Ali Isitir
Producent(en) Esmé van Houten
Productiebedrijf
328 Stories
Camera
Production Design
Rikke Jelier
Montage
Sound Design
Geluidsnabewerking
Visual Effects
Muziek
Cast
Productieland(en)
Nederland