Kamer aangeboden

Jelle Tigchelaar Korte film - 2015 - 17 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Tragikomedie over een student die maar niet met rust wordt gelaten door zijn hospita. Hij is al op zoek naar vervangende woonruimte als hij ontdekt waarom ze die kamer eigenlijk verhuurt.

Tragikomedie waarin Kasper een kamer huurt in de stad waar hij studeert. Hij is blij totdat hij ontdekt dat zijn hospita wel heel vaak aanspraak zoekt. Terwijl zij alles doet om haar huurder tevreden te stellen, probeert Kasper haar juist te vermijden. Omdat het niet lukt, zoekt hij naar vervangende woonruimte. Pas dan ontdekt hij dat ze die kamer niet voor niets te huur heeft aangeboden.


Credits

Producent(en) Jelle Tigchelaar
Productiebedrijf
Camera
Jelle-Jan van der Wagt
Production Design
Montage
Sound Design
Geluidsnabewerking
Set geluid
Frido Beck
Jordi Floor
Visual Effects
Apex-Audiovisuals
Muziek
Cast
Website
Productieland(en)
Nederland