Jungle By Night - Attila

Malu Janssen Korte film - 2014 - 4 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Videoclip van de negenkoppige band Jungle By Night, waarin een jongen door een verwarrende omgeving rent. In diverse kamers ziet hij uiteenlopende figuren die zich bezighouden met koken, planten en vissen.

Een jongen rent door een lege gang vol openstaande deuren. Tijdens zijn vlucht ziet hij figuren die zich schijnbaar in de diverse kamers ophouden. Zo stort een kokkin zich op een berg ingrediënten en valt een man met een schaar tientallen planten aan. Verderop is een andere vrouw in de weer met verschillende vissen en gedraagt een derde dame zich merkwaardig achter haar loket. Het Amsterdamse Jungle bij Night laat zich inspireren door een mix van Afrofunk, hiphop en rockinvloeden.

Credits

Producent(en) Max de Wolf
Emma Kuijper
Camera Sam du Pon
Production Design
Pjotr Laktionov
Eric Blakenburg
Montage
Cast
Productieland(en)
Nederland