It's All About Love

Thomas Vinterberg Speelfilm - 2002 - 104 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Festen-regisseur Vinterberg maakte dit keer geen Dogmafilm, maar koos voor `de klassieke stijl' en een absurd verhaal. Internationale coproductie met Nederlandse inbreng.

Festen-regisseur Thomas Vinterberg maakte dit keer geen Dogmafilm, maar koos voor 'de klassieke stijl' en een absurd verhaal. De internationale coproductie met Nederlandse inbreng speelt in 2021. Een tijd waarin mensen op straat sterven van eenzaamheid, het sneeuwt in juli en in Oeganda de zwaartekracht wegvalt. Hoofdpersoon John is de verteller. Hij arriveert in New York om de scheiding te regelen met zijn vrouw Elena, een wereldberoemde kunstschaatster die hij al anderhalf jaar niet meer heeft gezien. Hij blijft langer dan gepland. Elena is big business geworden en lijdt daar zichtbaar onder. John komt erachter dat zijn vrouw zelfs in levensgevaar is.

Credits

Scenario Thomas Vinterberg
Mogens Rukov
Producent(en) Brigitte Hald
Productiebedrijf
Coproducent(en)
Lars J├Ânsson
Els Vandevorst
Tomas Eskilsson
Uitvoerend producent(en)
Lars Bredo Rahbek
Bo Ehrhardt
Paul Webster
Peter Aelbaek Jensen
Camera
Anthony Dod Mantle
Production Design
Ben van Os
Set geluid
Kristian Eidnes Andersen
Muziek
Cast
Distributie
Productieland(en)
Denemarken, Frankrijk, Noorwegen, Nederland, VS, Japan, Duitsland, Senegal