Interzone - Gedichten van Bart Chabot

Jeroen S. Rozendaal Korte documentaire - 2012 - 50 min.

Andere prijzen

Filmprijs van de Stad Utrecht Jeroen S. Rozendaal

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Gedramatiseerde documentaire over de optredende dichter Bart Chabot. Poëzie en performance kwamen met de jaren steeds verder uiteen te liggen.

Bart Chabot begon zijn carrière als optredende dichter. Poëzie en performance kwamen met de jaren steeds verder uiteen te liggen. Deels gedramatiseerde documentaire, waarin de hoofdpersoon tijdens een tournee in zijn hotelkamer terechtkomt in de gedichten van Bart Chabot. Met Raymond Thiry, Remco Campert, Gerrit Komrij, Tjitske Jansen, Anton Corbijn, Ronald Giphart. Tijdens het maken van de film werd Chabot ziek, met ingrijpende gevolgen.

Credits

Productiebedrijf
Uitvoerend producent(en)
Camera
Roel van Tour
Production Design
Montage
Sound Design
Geluidsnabewerking
Set geluid
Visual Effects
Muziek
Cast
Omroep
Productieland(en)
Nederland