Interface

Anna Hoetjes Korte film - 2016 - 6 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Surrealistische sciencefictionfilm over een toekomstige wereld waarin menselijke zintuigen versmelten met sensoren, camera’s en beeldschermen. Een jongen probeert deze situatie te ontvluchten.

In een toekomstige wereld versmelten menselijke zintuigen met sensoren, camera’s en beeldschermen. Wat betekent het om je wereld te moeten bezien door een filter? Hoe voelt het om camera’s nodig te hebben om jezelf in de omgeving te plaatsen en je identiteit vorm te geven? Wat als een onbekende alles analyseert dat je door die schermen ziet? In deze surrealistische sciencefictionfilm raakt een jongen zo vervreemd van zijn lichaam dat hij zijn verplichte masker kapot probeert te slaan en de stad uitvlucht.

Credits

Scenario Anna Hoetjes
Producent(en) Marc Thelosen
Productiebedrijf
Coproducent(en)
Maik Mirkovic
Uitvoerend producent(en)
Camera
Stef van Wijk
Production Design
Montage
Sound Design
Geluidsnabewerking
Set geluid
Jeroen de Mol
Visual Effects
Robin Alexander Niekerk
Muziek
Cast
Omroep
Website
Productieland(en)
Nederland