Injury Time

Robin Pront Korte film - 2010 - 14 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Nadat een voetbalfan door andere hooligans in elkaar wordt geslagen, zint zijn broer op wraak. Wanneer ze de actie gewelddadig wreken, dreigt dit volledig uit te hand te lopen.

Een voetbalfan wordt in elkaar geslagen door rivaliserende hooligans. Het slachtoffer overleeft en vlucht met een vriend, maar de agressieve broer van het slachtoffer wil het daar niet bij laten en zint op wraak. Met zijn drieën achtervolgen ze een van de daders en bedenken ze een gewelddadig plan. Bij de uitvoering hiervan gaan ze steeds verder, totdat het volledig uit de hand dreigt te lopen.

Credits

Productiebedrijf
Camera
Production Design
Gert Stas
Ruth Peeters
Montage
Jan Hameeuw
Sound Design
Jasper Jan Peeters
Geluidsnabewerking
Jasper Jan Peeters
Set geluid
Pascal Braeckman
Visual Effects
Arne Normon
Cast
Productieland(en)
België