In jouw naam

Marco van Geffen Speelfilm - 2014 - 81 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Intens drama over een normaal, gelukkig echtpaar dat vol verwachting uitkijkt naar de komst van het eerste kindje. Als de baby kort na de geboorte sterft, raakt het leven van het koppel volledig uit het lood.

Ton en Els vormen een normaal, gelukkig stel dat vol verwachting uitkijkt naar de komst van hun eerste kindje. Als de baby kort na de geboorte sterft, raakt het leven van het koppel volledig uit het lood. Ton verdrinkt in het verdriet, terwijl Els met oogkleppen op door dendert en zo snel mogelijk weer zwanger wil worden. Het onoverkomelijke leed, dat de twee steeds verder uit elkaar drijft, is verbeeld in korte, verstilde scènes met weinig dialoog. Tweede deel van Marco van Geffens VINEX-trilogie over ‘het drama van het gelukkige gezin’.

Credits

Productiebedrijf
Coproducent(en)
Uitvoerend producent(en)
Mandy Post
Camera
Production Design
Montage
Sound Design
Geluidsnabewerking
Dirk Bombey
Muziek
Cast
Distributie
Still fotografie
Productieland(en)
Nederland