Impasse

Bram Schouw Korte film - 2008 - 5 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Tijdens een late treinrit komt een mooi donker meisje tegenover een jongeman zitten. Tersluiks flirten de onbekenden met elkaar, wat pas werkelijk verassend is wanneer we meer van ze te weten komen.

Een man neemt 's avonds de trein. Het voorbijrazende landschap wordt afgewisseld met de helverlichte coupé en slapende passagiers. Een donker meisje gooit haar tassen in het rek. De man spiekt in haar richting en zij kijkt terug. Dan druppelt er iets uit haar tas op zijn hoofd. Haar parfum. Als ze uitstapt wrijft hij over zijn hoofd en ruikt aan zijn hand. Wanneer hij zich omdraait om om haar na te kijken, geeft de man veel van zichzelf bloot.

Credits

Productiebedrijf
Hazazah Film & Photography
Uitvoerend producent(en)
Lisa Driehuis
Camera
Production Design
Kitty Albers
Montage
Geluidsnabewerking
Feike de Wit
Set geluid
Wouter Tjaden
Muziek
Cast
Productieland(en)
Nederland