Ice Cream Soda

Samuel (Kees) Meyering Korte film - 1966 - 30 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Voorlichtingsfilm voor de Rijksvoorlichtingsdienst over conflicten tussen individu en groep. Een jonge man wordt nadat hij bijna een verkeersongeval heeft veroorzaakt, blootgesteld een terreur en intimidatie door de slachtoffers.

Korte film voor de Rijksvoorlichtingsdienst over conflicten tussen individu en groep. Een jonge man wordt, nadat hij bijna een verkeersongeval heeft veroorzaakt, door de slachtoffers op een gewelddadige manier meegevoerd naar een buitenhuis. Daar wordt hij blootgesteld aan terreur en intimidatie. Er wordt hem echter geen fysieke schade toegebracht. Hoewel er zich voor de zwijgende jongen een kans voordoet om te vluchten, laat hij zich daar toch van weerhouden.

Credits

Productiebedrijf
Parkfilm
Camera
Set geluid
Harre van der Maat
Cast
Productieland(en)
Nederland