Hout

Joost Jordens, Bob Los, Mike von Rotz, Wilbert van Veldhuizen, Bram Meulman, Rosalia Black Korte film - 2014 - 3 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

De dromen van een gepensioneerde houtbewerker worden werkelijkheid; de door hem met veel liefde geschapen houten eenden, prehistorische reuzenvogels en kwallen komen in deze animatiefilm tot leven.

In een besneeuwd boslandschap staat een sprookjesachtig huis met een schuur. Een gepensioneerde houtbewerker vertelt met veel passie over zijn liefde voor hout en de dieren die hij daarvan het liefste maakt. Deze animatiefilm maakt de dromen van de houtbewerker waar en brengt de door hem met veel liefde geschapen houten eenden, prehistorische reuzenvogels en kwallen tot leven.

Credits