Homesickless

Inge Persoon Korte documentaire - 2015 - 26 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Een leven van rust en regelmaat waarin alles vastligt is het schrikbeeld van de rusteloze Inge. In dit muzikale egodocument trekt ze naar Australië en geeft ze zingend commentaar op haar belevenissen.

Muzikaal egodocument van de rusteloze Inge die met haar camera en trompet naar Australië reist. Thuis wacht haar grote schrikbeeld: een gesetteld leven met rust en regelmaat waarin alles vastligt en zijzelf vastgeroest raakt. Down under leert ze andere jongeren kennen die dat gevoel delen en óók niet naar huis willen, nog niet aan ‘het echte leven’ willen beginnen. ‘Waar ben ik naar op zoek?,’ vraagt Inge zich af in één van de liedjes waarin ze zingend commentaar geeft op wat ze meemaakt in deze origineel vormgegeven zoektocht.

Credits

Scenario Inge Persoon
Producent(en) Fleur Knopperts
Dennis Vaslin
Productiebedrijf
Camera
Montage
Sound Design
Gökhan Ceylan
Geluidsnabewerking
Gökhan Ceylan
Muziek
Productieland(en)
Nederland