Hiernamaals

Willem Bosch Televisiedrama - 2019 - 93 min.
Alle leeftijden
Grof taalgebruik

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Na haar moeders dood doet Sam (14) extra haar best in het leven. Als ze onverwacht zélf in het hiernamaals belandt, lijkt ze in dit jeugddrama haar levensloop te kunnen veranderen.

Sam (14) zorgt voor haar broertjes sinds haar moeder dood is. Als ze op weg naar school bij een verkeersongeluk om het leven komt en zelf in het hiernamaals belandt, ziet ze haar moeder weer. Sam ontdekt dat ze haar leven over kan doen – maar kan ze ook de dood van haar moeder voorkomen? Een beladen onderwerp, maar uiterst origineel en niet zwaar verteld. Magisch-realistisch jeugddrama over rouw, volwassen worden en jezelf mogen zijn.

Credits

Productiebedrijf
Coproducent(en)
Creative Producer
Felix van Gisbergen
Uitvoerend producent(en)
Coproductiebedrijf
Camera
Production Design
Montage
Kostuumontwerp
Sound Design
Set geluid
Visual Effects
Muziek
Arno Krabman
Cast
Omroep
Still fotografie
Animatie
Productieland(en)
Nederland